Otrohet

Det finns rykten man kan leva med och så finns det rykten som aldrig, aldrig får övergå i sanning. Enligt Daily Mail, ovanligt förtroendeingivande för att vara engelsk tabloid, är alltså Ivan på väg att göra det förbjudna. Lägga sig platt för Abramovitj och slå följe med Ancelotti till London. Att ta del av denna spekulation är fullt jämförbart med känslan av att komma hem lite för tidigt från jobbet och inifrån sängkammaren höra sin trolovade åtrå en annan man. När man kliver innanför tröskeln ser man att det är svetten från Leif "Loket" Olssons panna som fuktat den egna huvudkudden. Det ska inte kunna hända. Koma. Att tänka tanken att Ivan städar bakom Ballack till hösten gör mig ungefär lika hoppfull som Steven Tyler känner sig i "What it Takes". Gud, varför gör du så här mot mig?
      Överhuvudtaget låter det trots allt som en spekulation och inte mycket mer än så. Att avsikten snarare är att sätta press på de egna spelarna (från Chelseas håll), respektive att checka av hur den nye tränaren värderar spelarna som är kvar i truppen (från Ivans sida). Vidare kan det naturligtvis också handla om framtida kontraktsskrivande. Det skulle inte vara första gången den taktiken användes i det sammanhanget. För vad skulle väl Ivan ha i Chelsea att göra? Han spelar i en av världens största föreningar, har vunnit det mesta som går att vinna (Serie A, Champions League och framför allt VM), tjänar redan farligt mycket pengar, är en ikon bland de egna fansen och är bl a därigenom så gott som garanterad en plats i startelvan så länge han håller sig skadefri.
      Milan får svårt att vinna ligan redan nästa säsong och är chanslösa att nå längre än kvartsfinal i Champions League om inget oförutsett sker, ändå skulle Ivan bara kunna förlora på en eventuell övergång. Kanske inte ekonomiskt, men garanterat sportsligt. I Chelsea vore han chanslös att konkurrera ut Essien och även om man använder sig av två defensiva mittfältare kan Ivan få problem att hålla Mikel på bänken. Inte för att Mikel är en bättre spelare - eller ens i närheten - utan för att man har bestämt att den nigerianske framtidsmannen ska bli den store spelare man en gång förutspådde.
      Har Ivan för avsikt att överge San Siro för de brittiska öarna och byta canelloni mot njurpaj, då ska han också hålla det löfte han en gång avlade. Att hans framtid efter Milan är på Ibrox Stadium, inte på Stamford Bridge.


                     Ivan snart iförd blå tröja året runt?



Källor: Svenska Fans
            YouTube

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0